Expo Service Lettering

Algemene reclame

Verzorgde afwerking met

kwaliteitsmaterialen.

Onze diensten

Ontwerp & advies

Bij Expo Service Lettering kan u niet alleen terecht voor de uitvoering van uw reclamewensen, ook creatief staan wij ons mannetje! Of het nu gaat om het ontwerp van een nieuw logo, belettering of full color prints, wij adviseren u graag en dit bespaart u een hoop kostbare tijd en geld. Naast het feit dat u op deze manier ontwerp en uitvoering bij één partij onderbrengt zijn onze ontwerpkosten lager dan dure ontwerpbureaus en het resultaat is gelijk. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden die uw logo ten opzichte van de belettering te bieden heeft.

Belettering in snijfolie of full color

Computergestuurd worden uw teksten, tekeningen, logo’s,... haarscherp uitgesneden. Het uistsnijden gebeurt uit hoogwaardig zelfklevend vinyl of kunnen full color worden geprint, dit kan met of zonder contouruitsnijding. U kan bij ons ook terecht voor alle soorten plakletters in bijna elk gewenst lettertype en formaat. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende soorten en kleuren vinyl, naargelang de toepassing.

Stickers

Zowel voor kleine stickers als voor grote stickers kan u bij ons terecht, steeds in de beste kwaliteit. Aangezien alles digitaal geprint wordt, kan u deze ook bestellen voor een kleine oplage. U kan ervoor kiezen de stickers te laten uitsnijden met of zonder contour. Daarnaast kan u kiezen voor stickers met laminaat (hierbij geniet u van 5 jaar garantie, berekend op buitengebruik) of zonder laminaat (hierbij geniet u van 3 jaar garantie, berekend op buitengebruik).

Panelen

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van de meest uiteenlopende reclamepanelen. Van losse gevelletters tot grote panelen, verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten.

Voertuigen

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en beletteren van bedrijfswagens. Dit gaat van kleine wagens tot vrachtwagens. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmateriaal en garanderen een verzorgde afwerking. De belettering van uw auto wordt gezien, herkend en onthouden. Dit zorgt voor een snelle verspreiding van uw naam en/of logo met een goede naamsbekendheid als resultaat.

Etalages

Wij zorgen voor de belettering van uw etalage. Dit gaat van eenvoudige en stijlvolle belettering met uw logo, tot het aanbrengen van zandstraalfolie over de volledige oppervlakte van uw etalage al dan niet met uw logo of slogan erop.

Spandoeken

De spandoeken worden digitaal geprint met low solvent inkt (krasvaster). Deze spandoeken worden afgewerkt naar uw wensen. Wij bieden een garantie van 3 jaar op uw spandoek.

Zandstraalfolies

Zandstraalfolies worden meer en meer gebruikt om uw huis, bedrijf, kantoor of winkel een unieke uitstraling te geven. Hierin kunnen de slogan, openingsuren en bedrijfslogo worden verwerkt, alsook met gepersonaliseerde designs. De zandstraalfolie kan worden aangebracht op o.a. ramen, glazen van deuren, douchewanden en spiegels. De folie zorgt ervoor dat het zonlicht wordt doorgelaten en creëert tegelijkertijd meer privacy.

Canvas

Voor zowel een canvas voor zakelijk als privé gebruik bent u bij ons aan het juiste adres. We maken gebruik van hoogwaardig materiaal. Het resultaat is een schitterend canvasschilderij van topkwaliteit.

UV isolatiefolie

UV isolatiefolies laten het licht door maar houden de warmte tegen in de zomer en zorgen zo voor een aangename werksfeer. In de winter is het net omgekeerd, de warmte wordt binnen gehouden en de koude buiten.

Verduisteringsfolie

Wanneer u wenst dat uw venster verduistert wordt, kan u kiezen voor een verduisteringsfolie. Deze worden voornamelijk geplaatst op de ramen van de wagen en dergelijke. Een verduisteringsfolie is een goede keuze wanneer u ervoor wil zorgen dat het zonlicht minder fel naar binnen schijnt. Tevens zorgt een verduisteringsfolie ook voor meer privacy aangezien men van buitenaf niet naar binnen kan kijken.

Spiegelfolie

Spiegelfolie geeft bescherming tegen ongewenste inkijk. Deze folie is verkrijgbaar in verschillende tinten en kwaliteiten.

Promokleding

Bij Expo Service lettering kan u ook terecht voor uw promokledij. Wij voorzien alle kledij van uw logo en/of tekst. Neem zeker een kijkje op onze online catalogus.

Lichtbak

Zeer effectief is de visuele reclame in de vorm van een lichtbak. Ook hiervoor bent u bij Expo Service Lettering aan het juiste adres. De lichtbakken zijn toepasbaar op o.a. gevels, vrijstaande opstellingen en eveneens als aanvulling bij het interieur.

Beachflag

Wij bieden kwaliteits beachflags aan, die in full color worden geprint. Beachflags zijn ideaal voor het promoten van uw actie, bedrijfsnaam of product, voor zowel tijdelijk als permanent gebruik. De bedrukking van de beachflag wordt volledig aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf.

Naamkaartjes

Bij ons kan u ook uw naamkaartjes laten drukken. De naamkaartjes kunnen dubbelzijdig en in full color worden bedrukt. U kan ook kiezen uit diverse papiersoorten en afmetingen.

Flyers

Flyers zijn een handig communicatiemiddel wanneer u de naamsbekendheid van uw bedrijf wil vergroten. Ook wanneer u nieuwtjes wil delen, een evenement wil promoten of kortingen wil aankondigen, zijn flyers de ideale manier. De flyers worden in kleur gedrukt en worden op maat, volgens uw wensen, gemaakt.